Błąd licznika postów?

Jest to forum poświęcone wszelkiej innej tematyce niż rośliny owadożerne

Błąd licznika postów?

Postprzez kumakum » 10 sie 2010 10:33

Witam!
Zastanawiam się czy to jakiś błąd, że mój licznik nagle zaczął pokazywać 79, zamiat (tak jak dawniej) 135 ?
Obrazek
kumakum

Re: Błąd licznika postów?

Postprzez Tough » 10 sie 2010 10:46

To nie błąd tylko ten licznik (czyli 79) pokazuje posty z działów , w którym posty się wliczają do sumy. A 135 to stąd, wliczone są posty z działu typu 'Pub', 'Handel'.
A powiedz teraz, zależy Ci tylko na liczbie postów, stąd to pytanie? :|
Tough

Postprzez szamanka » 10 sie 2010 10:57

Moof czyścił ostatnio swój dział z powtarzajacych się i mało wartosciowych tematów, byc może posty zostały przy tej okazji usunięte.
Proszę nie pisac do mnie na pw i gg pytań czy mam na sprzedaż rośliny, będę miała i będę chciała sprzedać to wystawię na forum.
szamanka
Administratorka

Postprzez kumakum » 10 sie 2010 11:36

Tough napisał(a): A powiedz teraz, zależy Ci tylko na liczbie postów, stąd to pytanie? :|

Po prostu ciekawi mnie dlaczego w jedną noc mój licznik zaczął pokazywać o ponad 50 postów mniej. Widze także że został usunięty moj temat "Czy ona się dzieli?".
Obrazek
kumakum

Postprzez Tough » 10 sie 2010 11:47

Nie dziw się z tego powodu, bo zakładasz 20 tematów tylko po to by zadać jedno banalne pytanie i to jeszcze dotyczące tej samej rośliny. Załóż jeden temat i w nim zadawaj wszystkie pytania.
Tough

Postprzez szamanka » 10 sie 2010 11:55

Posty znikły i będą znikać, czy to będzie jeden temat czy 20. Po prostu forum jest czyszczone z banalnych tematów i tyle. Dla dobra tych którzy wolą szukać niż pytać zostawiane są tylko te najsensowniejsze i najbardziej przejrzyste.
Proszę nie pisac do mnie na pw i gg pytań czy mam na sprzedaż rośliny, będę miała i będę chciała sprzedać to wystawię na forum.
szamanka
Administratorka

Postprzez kumakum » 10 sie 2010 13:01

Tough napisał(a):Nie dziw się z tego powodu, bo zakładasz 20 tematów tylko po to by zadać jedno banalne pytanie i to jeszcze dotyczące tej samej rośliny. Załóż jeden temat i w nim zadawaj wszystkie pytania.

Nie umiem przewidywać przyszłości i nie wiem co za jakiś czas będe chciał wiedzieć. Pytając mam się dołączać do innych tematów czy edytować swoje już załozone. A tak w ogóle nie pisze tylko o jednej rośline.
Obrazek
kumakum

Postprzez szamanka » 10 sie 2010 13:06

Mysle ze odpowiedz na pytanie została udzielona i wszystko jest jasne.
szamanka
Administratorka

Powrót do Pub