Ale po co? To wyglada po prostu jak zmasakrowana fizycznie pułapka, w jednym miejscu przeciągnięta jakims patykiem czy czyms, w drugim jest dziura zrobiona.
Proszę nie pisac do mnie na pw i gg pytań czy mam na sprzedaż rośliny, będę miała i będę chciała sprzedać to wystawię na forum.
Jak przeniosłeś z balkonu do domu czy dalej masz niszczone bo jak nie to winne są za to ptaki ( u mnie sikorki ), które wydziobywały z łapek muchy . Powieszona słonina załatwiła sprawę . Pod warunkiem że stały na zewnątrz lub okno było uchylane bo pomyliłem parapet z balkonem ( źle przeczytałem ).
taurusvg2 masz racje, wiem ze kreca mi sie wroble, cukrowki i ostatnio zauwazylem sikorki, z tymi dwoma pierwszymi nie ma problemu, i faktycznie w pulapkach nie ma zadnej muchy nawet tam gdzie pulapki otwarte, roslina "czysta" bez owadow ale troche poturbowana, no coz wszystko szykuje sie na zime i szuka papu, w domu jest ok
Cieszę się że pomogłem . Jak zobaczyłem zdjęcia to od razu poznałem objawy jak u mnie tylko ten parapet który jest wewnątrz i na zewnątrz okna mnie później zastanowił bo moje stoją na balkonie .