Gdziue lepiej kupić

Jest to forum poświęcone wszelkiej innej tematyce niż rośliny owadożerne

Gdziue lepiej kupić

Postprzez rosiczka07 » 13 sty 2011 21:07

gdzie lepiej kupować lekko zaawansowane rośliny typu : binata , N.sanguiena . na carnisana .pl czy na plantae bohemica . Ceny są podobne kupowałem kilka razy na plante bohemica jednak wole sie was spytać który sklep bardziej polecacie
rosiczka07

Re: Gdziue lepiej kupić

Postprzez szamanka » 13 sty 2011 22:01

Plantae bohemica, carnisana ma straszny burdel i zle pooznaczane gatunki. Bohemica może jest droższa, ale wiesz ze dostajesz ten gatunek który zamawiasz.
Proszę nie pisac do mnie na pw i gg pytań czy mam na sprzedaż rośliny, będę miała i będę chciała sprzedać to wystawię na forum.
szamanka
Administratorka

Postprzez owadozer » 13 sty 2011 22:11

i po za tym sam zamawiałem w lato i rośliny wysyłają bardzo duże, w szczególności kapturki
mam rośliny na wymianę, w sprawie zainteresowania pisać na gg 25785204
owadozer

Postprzez rosiczka07 » 14 sty 2011 00:06

coś jeszcze ?
rosiczka07

Postprzez Twargor » 14 sty 2011 11:45

Może to, że od wiosny BP ma nie istnieć. Ma nastąpić jakieś połączenie z czplants. Marrom na sąsiednim forum napisał tak:
"Sklepu Bohemica plantae nie będzie od wiosny (zostaje połączony z CZPLANTS.COM i pod tym szyldem będzie działał).
Ceny w CZPLANTS.COM pewnie trochę spadną jednak wątpię w to, że dorównają do cen z tamtego roku z Bohemica plantae.
Nie ma już oferty Bohemica plantae."
Twargor

Postprzez jan » 14 sty 2011 13:30

Si temat został poruszony u nas na shoutboxie ;) ale cóż, tak to jest jak się żyje niskimi cenami w niszowym temacie. W końcu przychodzi na ciebie moment bo nie masz nic odłożone na 'czarną godzine'.

Ogólnie zobacz sobie dział sklepy na portalu, tam są zostawione komentarze jeśli ludzie zamawiali.
"Nie proś, tylko zdobywaj. Postępuj tak a twe marzenia się spełnią"
jan

Powrót do Pub