Import Plantaebohemica

Tutaj jest miejsce na organizowanie importów.

Moderator: 1w0na

Import Plantaebohemica

Postprzez ebenzo » 11 lut 2010 19:25

Witajcie w połowie marca jadę do Opavy a dokladnie do Davida na wiosenne zakupy. I z myślą o kolegach i koleżankach z forum mam zamiar zrobić import abyście mogli zaoszczędzić trochę na przesyłce. Dla tych którzy nie znaja oto link do stronki http://plantaebohemica.com/pl/index_pl.html. Jeśli byłby ktoś zainteresowany proszę wysyłać listy na PW (w liście proszę podać pełną nazwę i cenę). Listy możecie wysyłać do 10.03 abym mógł wszystko podsumować i podliczyć (będę to robić w tym temacie aby nic nie umknęło). Po potwierdzeniu od was w tym temacie kwoty podam na PW nr konta i będę prosił o adresy. To chyba tyle. Cena wysyłki powinna wynosić od 7 do 15zł. Jade osobiscie więc wybore najlepsze sztuki.
Pozdrawiam ebenzo
ebenzo

Re: Import Plantaebohemica

Postprzez ArturP » 11 lut 2010 19:27

W jaki sposób zaoszczędzimy na przesyłce skoro David wysyła paczki z Polski, pocztą polską?
ArturP

Postprzez Ursus » 11 lut 2010 19:52

słuchaj ja tam na wiosnę jadę.
więc najwyżej mozna tez się spotkać i sam zobaczysz jak tam jest, a ma wyvr duży i piękne rośliny
jak cos to napisz do mnie na gg lub przez forum
... And Justice for all
Ursus

Postprzez ebenzo » 11 lut 2010 20:38

O tej poczcie polskiej nie wiedziałem ale jesli jade osobiście to moge wybrac jedne z ładniejszych. Ja tam i tak i tak jade więc jakby ktos był chetny.
ebenzo

Postprzez Ursus » 12 lut 2010 16:46

no to przecież ci mówię ci ze ja też jadę. możemy jechać razem
... And Justice for all
Ursus

Powrót do Importy