Nawiązanie do portalu...

Jest to forum poświęcone wszelkiej innej tematyce niż rośliny owadożerne

Nawiązanie do portalu...

Postprzez Master_Wizard » 25 maja 2010 21:20

Witam serdecznie! Jestem nowym użytkownikiem tego portalu i korzystając z okazji chciałbym wypowiedzieć kilka superlatyw na temat tegoż portalu. Proszę nie popaść w samozachwycenie :D Jestem tu już któryś dzień z rzędu obserwując wpisy w róznych działach i tak nawiązując do nich:

1. Bardzo miła, sympatyczna atmosfera, która tu panuje zachęca do tego, by zainteresować się roślinkami owadożerkami;

2. Pytania żadne głupie nie są (podobno takowe nie istnieją :) ), a odpowiedzi na nie udzielane są różne, lecz większość ujmowanych jest fachowo i zapewne z jak najlepszymi zamiarami :) ;

3. Portal dotyczy wielu wątków związanych z owadożerkami, poukładany jest zgodnie z kolejnością i każdy zainteresowany znajdzie odpowiedź na dręczące go pytanie (mam wręcz przeczucie, że na każde :D )

4. Sam jestem zachwycony i to spowodowało, że zarejestrowałem sie właśnie tu, a nie na innych portalach o podobnej tematyce :)

To tyle, może niewiele, lecz zawsze coś :) Nie mogłem się powstrzymać, ponieważ uważam, że moje opinie są nader obiektywne, o czym może świadczyć chociażby oglądalność i ilość zarejestrowanych tutaj. A to tylko moje odczucia, więc dałem im upust <lol2> Mam nadzieję, że pasują do tego działu.... Pozdrawiam Wszystkich obecnych i cieszę się, że taki klimacik (niekoniecznie wilgotny:D ) tu panuje ;)

Tak trzymać !! :)
Master_Wizard

Re: Nawiązanie do portalu...

Postprzez jan » 26 maja 2010 17:08

nie no, takie rzeczy to raczej do Pub'u... ale poza tym fajnie :)
"Nie proś, tylko zdobywaj. Postępuj tak a twe marzenia się spełnią"
jan

Re: Nawiązanie do portalu...

Postprzez Master_Wizard » 26 maja 2010 18:48

No tak, oczywiście proponuję przenieść, ewentualnie zamknąć ;) Jestem jeszcze niezorientowany tutaj, lecz wkrótce - mam nadzieję - to się zmieni;) Pozdrawiam natomiast wszystkich <papapa>
Master_Wizard

Powrót do Pub