nicki

Jest to forum poświęcone wszelkiej innej tematyce niż rośliny owadożerne

nicki

Postprzez rosiczka07 » 06 sie 2010 20:02

skąd niektórzy mają kolorowe nicki jka np. Artur i wojtek bo długo mnie nie było
rosiczka07

Re: nicki

Postprzez Tough » 06 sie 2010 20:17

Przypadek Artura to chyba psikus administracji (o ile dobrze się orientuje), a co do Wojtka to patrz 'Grupy' pod Shoutbox'em ;)
Tough

Postprzez Ursus » 06 sie 2010 21:31

z Arturem to nietypowa sprawa. raz tak rzucił na shoucie żeby mu dali różowy kolor no to Jasiu zrobił o co prosił ;)
... And Justice for all
Ursus

Postprzez bartosz » 06 sie 2010 21:50

Ursus napisał(a):z Arturem to nietypowa sprawa. raz tak rzucił na shoucie żeby mu dali różowy kolor no to Jasiu zrobił o co prosił ;)

Raczej nie to o co prosił, zamiast różowego dostał tęczę - czyli w/g faktu jeden ze znaków szatana xD
bartosz

Postprzez jan » 06 sie 2010 21:59

Ile razy zobaczysz tęcze na niebie, pamiętaj: szatan się do ciebie uśmiecha

Ale na poważnie: kolory częściowo są uhonorowaniem tych którzy mieli jakiś wkład na portalu (napisali artykuł wrzucili rysunki itp). Poza oczywiście normalnymi kolorkami które już były.
"Nie proś, tylko zdobywaj. Postępuj tak a twe marzenia się spełnią"
jan

Postprzez cefars » 06 sie 2010 23:22

ja zamawiam nick koloru srebrzysto żółtego z domieszką błękitnego fioletu, przepasanego złocistymi kułeczkami nestle cheerios, ze szczyptą smaku doktora etkera. Oczywiście nie za darmo taki prestiżowy nick ponieważ to za moje wszystkie zasługi, które sobie zasłużę:)
cefars

Postprzez jan » 06 sie 2010 23:26

pietruszka2 napisał(a):ja zamawiam nick koloru srebrzysto żółtego z domieszką błękitnego fioletu, przepasanego złocistymi kułeczkami nestle cheerios, ze szczyptą smaku doktora etkera. Oczywiście nie za darmo taki prestiżowy nick ponieważ to za moje wszystkie zasługi, które sobie zasłużę:)

I taaak powstał chocapic!
"Nie proś, tylko zdobywaj. Postępuj tak a twe marzenia się spełnią"
jan

Powrót do Pub