Rośliny:
1.D. binata (red plant) { loc. Waihohonu Desert Road, NZ, 1080m}. Młode rośliny nie wybarwione. Każda posiada po kilka liści. Rośliny o około 3-4 cm średnicy. Dostępne 4 szt. Cena 3zł za sztukę. ZAREZERWOWANE

2.D. dielsiana. Dostępne 4 dorosłe rośliny (największe ze zdjęcia). Każda w cenie 2,5zł. ZAREZERWOWANE

3. D. spatulata. Doniczka z ponad 10 roślinami. Pojedynczo 2zł/szt. POZOSTAŁO SZT. 7

4.D. Venusta {Tsitsikama National Park, RSA}. Dostępne rośliny ponumerowane (3 szt). Każda z nich ma około 2-2,5 cm średnicy. Cena 5zł/szt. POZOSTAŁO SZT. 2

5.N. mirabilis {Mengkuang Titi, Penang} Roślina o średnicy około 10-15cm. Cena 25zł.

6. Muchołówki "Typical" Są to dorosłe rośliny o średnicy około 5-8cm. Niektóre już próbowały kwitnąć. Do tej pory hodowane pod sztucznym światłem stąd lekka deformacja liści. Dostępne 5 roślin. Cena 5,5zł/szt. POZOSTAŁO 2 SZT.
,
,
,
, 
7. Tłustosze Tina. Są to rośliny wybudzające się po zimowym odpoczynku. Każda o średnicy około 3-5cm. Dostępne 4 rośliny. Cena 5zł/szt. POZOSTAŁ 1
,
,
,
, 8. Tłustosze moranensis x ehlersiae. Krzyżówka podobna do P.Weser ale nie jest to w 100% weser. Ładne, wybudzające się z zimowania rośliny, które już kwitną lub niedługo zaczną. Ceny po kolei:
Pierwsze zdjęcie nr.2 - 5zł
drugie zdjęcie nr 1,2- 5zł
3-cie zdjęcie dwie zrośnięte rośliny, cena 8,5zł
,
, 
9. Startery pływaczy:
U. prehensilis
U. subulata
U. uniflora
Każdy starter to wycinek o wymiarach około 2,5x2,5cm. Cena każdego to 4zł
1. D.M (muchołówka) - 10 opakowań po 11 nasion, Nasiona zbierane od 10.05.2011. Cena 5zł/ paczka - Nasiona pochodzą ze skrzyżowania dwóch różnych muchołówek Typical.
2. D. burmanii: dostępne 5x 50 nasion. Nasiona zbierane cały czas od 06.05.2011. Cena 4zł/ paczka
3. D. coccicaulis clon2: dostępne 6x 50 nasion. Nasiona zbierane cały czas od 10.05.2011. Cena 3,5zł/ paczka
4. D. capensis 'Bbroad Leaf': dostępne 3x 50 nasion. Nasiona zebrane 02.05.2011. Cena 3zł/ paczka
5. D. capensis 'Typical': dostępne 2x 50 nasion. Nasiona zebrane 28.04.2011. Cena 2zł/ paczka
Rośliny wysyłam nie posadzone. Mogę dorzucić podłoże ale spakowane osobno. Cena wysyłki uzależniona jest od wagi zamówionych roślin i ustalana jest wg cennika PP.
Zamówienia proszę składać w temacie lub poprzez PW.
Pozdrawiam
Mateusz[/size]