Ogród botaniczny Kraków

Tymczasowo utworzony dział dopóki portal nie dorobi się własnego modułu :)

Re: Ogród botaniczny Kraków

Postprzez Twargor » 26 cze 2010 17:19

Co do tego czym podlewaja i zraszaja rosliny w ogrodzie to sie mylisz, jest tam filtr RO i to z niego wlasnie korzystaja
Twargor

Postprzez szamanka » 26 cze 2010 17:26

Ja bym nie była taka pewna, w ogrodach botanicznych nie zawsze siedza fachowcy od wszystkich roslin i czesto mają dziwne pomysły - vide trzymanie kapturnic we włączonej ladzie chłodniczej.
Proszę nie pisac do mnie na pw i gg pytań czy mam na sprzedaż rośliny, będę miała i będę chciała sprzedać to wystawię na forum.
szamanka
Administratorka

Postprzez moof » 26 cze 2010 17:29

Tak, parę lat temu gdy odwiedzałem krakowski OB:) Ale jak widać trochę się tam pozmieniało chyba.
moof
Redaktor

Postprzez mati87 » 27 cze 2010 10:42

Tak to jest własnie z tą wodą ale to podyktowane jest tym ze nie ma osobnego węza z desytlką i osobnego z normalną wodą, co zrobić , nie przemyślana jest ta kwestia ale nie wiem czy to jakoś wpłynęło na rośliny na ich niekorzyść , co do hybryd to jakoś tam wymieniane są albo po prostu idą do kantorka

Od niedawna jest tam właśnie zmiana kadry i pomyślunku co do hodowli, pomału do przodu, myślę że zmierza to ku lepszemu, rośliny kwitną , tam jest też problem z dograniem osoby która może coś naprawić i ciężko jest się o coś doprosić
mati87

Poprzednia strona

Powrót do Fotorelacje