Kiwi i aturi

Rośliny, nasiona, gemmy, akwaria, filtry, podłoża, książki i tym podobne akcesoria :)

Moderator: 1w0na

Regulamin działu
1. Oferty po miesiącu od braku odpowiedzi będą zamykane i usuwane.
2. Im dokładniej opiszesz roślinę tym większa szansa na sprzedaż/wymianę!
3. W temacie podajemy czego dotyczy oferta.
4. Posty w tym dziale nie zwiększają licznika postów.
5. Nie zezwala się na dodawanie ofert typu przyjmę.
6. Oferowane przedmioty muszą być związane ze światem owadożerów.(a więc na przykład gemmy,nasiona,przetrwalniki,książki tematyczne i oczywiście rośliny)

Kiwi i aturi

Postprzez bzyki » 05 wrz 2010 10:48

Sprzedam kilka ładnych 2,5 letnich sadzonek kiwi (6 zestawów, do ustalenia skład zestawu)
po 8 zł zestaw + koszty przesyłki do ustalenia,
Rośliny pięknie prezentują się na domowym parapecie, lecz można posadzić je również w ogrodzie pod warunkiem ze temperatura nie przekroczy -15 stopni w zimie , ale kto powiedział że niemożna ich wykopać i przetrzymać w domu ;p na dworze z pewnością wytworzą owoce.

Obrazek

i 3 sadzonki aturi mogę podesłać filmik na YT mojej produkcji co ta roślina potrafi)
dwie po 10 zł szt (wysokość około 15cm lub 1-2 cm więcej)
sadzonka około 40 cm 16 zł (można przyciąć jeżeli ktoś wyrazi taka wolę by zmniejszyć koszty wysyłki to niema problemu)

Obrazek

Po zakupie udzielam niezbędnych rad odnośnie uprawy kiwi i aturi (o capensisach chyba nie musze mówić)

Jeżeli ktoś skusiłby się jeszcze na sadzonki capensisów alba to również są w ofercie może po symbolicznych 2 zł za 2 sadzonki, również mam w posiadaniu sadzonki granata na sprzedaż

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

2 mniejsze aturi sprzedane oferta dalej aktualna
bzyki

Powrót do Sprzedam