Dostalem dzisiaj dzbanecznika .... zdjecia wstawie potem bo aktualnie nie mam aparatu ... ale wyglada on tak : Ma okolo 30 CM wysokosci jest caly zielony ale z tego co widze troche pousychany nawet bardzo w niektorych miejsach .... z Jeko lisci odchodza koncowki z ktorych maja wyrasnac dzbanki ale niektore sa zeschniete więc chyba nic z tych koncowek nie bedzie a moze podratuje .... po tym opisie chyba nikt nie stwierdzi co to za dzbanecznik ... + ze zdjeciami chyba tez nie bo nie ma ani 1 dzbanka .....
Teraz odnosnie pielegnacji .... ja chce to robic tak : Dac mu wiekrza podstawke bo ta co byla kupiona to nawet tam sie woda nie zmiesci i nalewac do tej podstawki troche wody ..... Spryskiwac mu liscie 4 razy dziennie ... i dostaraczac w miare mozliwosci swiatla ..... i teraz odnosnie swiatla .... Wiadome jest ze nie beda ciagle w niego uderzaly promienie sloneczne więc postanowilem go oswietlac tylko ja nie wiem czym ..... czy to mzoe byc zwykla Lamka ktora poprostu bedzie zapalona i na niego swiecila jak to ma wygladac
To chyba tyle odemnie .... w nocy dodam foto ... i prosze o jakies opinie i pomoc jak go mam jeszcze pielegnowac .
Pozdrawiam