Co robicie podczas wyjazdów?

Forum dotyczące wszystkich roślin owadożernych. Jeśli twój temat dotyczy większej ilości grup roślin niż jedna, to tu jest na niego miejsce!

Re: Co robicie podczas wyjazdów?

Postprzez Waleń » 26 sty 2009 21:01

albo jak kolega Koma który na święta rok temu trzymał u mnie swoje dzbanki, ale moim zdaniem włącznik czasowy + "do pełna" powinno starczyć, bo jednak np moja ciotka w lecie stwierdziła że jej się nie chce moich baniaków podnosić itd to podlewała z kranu :/ na szczęście tylko przez 4 dni...
"Uczymy się całe życie a i tak umieramy pozostając głupcami"
Obrazek
Obrazek
http://starszyszatan.boo.pl
Waleń

Postprzez pasztet1996 » 28 sty 2009 22:19

U mnie podlewa dziadek to samo z zimowaniem. Zimą nie widze w ogóle swoich roślin tych(zimujących).
So hail up king Selassie I - RasTafarI is the only way.
pasztet1996

Postprzez koma » 01 lut 2009 22:36

No witam, skoro mnie wspomniano, to wtedy nie miałem terrarium , teraz bym tak nie zrobił. I to był mój jedyny najukochańszy dzbanecznik :-)
(Tak odnośnie dzbaneczników) Terrarium bardzo ułatwia sprawę bo 2 tygodnie to nie problem:-)
Pomaga też dojście dla jakich roślin stosunek koszta opieki/radości w naszym konkretnym przypadku jest optymalny :-)
Pewna realna dojrzałość w stosunku do tego, co lepiej mieć a czego nie, też :-)
koma

Postprzez Waleń » 02 lut 2009 01:44

spoko looz, ja się ciesze mogąc pomagać a wspomniałem bo jakoś mi tak się nasunęło że to dobry przykład tego co można zrobić, btw mówiłem Ci już że w tym pływaczu (subulata bodajże) wykryłem obecność g. aurea :)
"Uczymy się całe życie a i tak umieramy pozostając głupcami"
Obrazek
Obrazek
http://starszyszatan.boo.pl
Waleń

Poprzednia strona

Powrót do Ogólnie