Przeprosiny

Jest to forum poświęcone wszelkiej innej tematyce niż rośliny owadożerne

Przeprosiny

Postprzez rafals » 20 lip 2010 04:52

Witam, koleżanki i kolegów, oraz osoby które mnie nie znają bo dołączyły do portalu w okresie mojej nieobecności. Chcę Was wszystkich serdecznie przeprosić za moją nieobecność, która może jeszcze potrwać, niestety.
Kilka słów wyjaśnienia, otóż dowiedziałem się, że jestem chory, mam raka. Wierzcie mi, że taka informacja dla człowieka, który jest jedynym żywicielem rodziny jest jak wyrok. Leczenie jest piekielnie drogie, gdyż nasz wspaniały NFZ nie refunduje metod leczenie które dają człowiekowi szansę normalnego życia, a jedynie takie które wykańczają człowieka bardziej niż sama choroba....
Wracając do mojej nieobecności, na chwilę obecną borykam się z tak wieloma problemami (głównie finansowymi), że po prostu nie mam głowy nawet do pisania na forum czy portalu,
więc jeszcze raz Wszystkich przepraszam, głównie osoby które pisały do mnie wiadomości, czy też oczekiwały moich wypowiedzi na forum.
Proszę o wyrozumiałość i nie usuwanie mojego konta, mam nadzieję, że w końcu los się do mnie uśmiechnie i znowu zacznę normalnie żyć...

Prośba do Janka:
Janku jakbyś mógł zerknąć co się dzieje z moją skrzynką wiadomości na forum...po wejściu do niej widnieje napis, że nie mam uprawnień do wysyłania prywatnych, ani do odbierania.

Pozdrawiam Was serdecznie,
Rafał
rafals

Re: Przeprosiny

Postprzez jan » 20 lip 2010 17:43

Z uprawnieniami generalnie był jakiś problem (prawdopodobnie przez moje spóźnienie w aktualizacji forum, być może wykorzystano lukę w bezpieczeńśtwie, sam nie wiem). ustawione zostały uprawnienia na nowo dla grupy redaktor,
Generalnie forum powinoo umożliwiać wszystko każdemu, więc jeśli ktoś ma gdziekolwiek brak uprawnień, niech zgłasza i zajme sie tym z miejsca.

A za powrót do zdrowia trzymamy kciuki, niefajnie nam tu bez Ciebie ;)
"Nie proś, tylko zdobywaj. Postępuj tak a twe marzenia się spełnią"
jan

Postprzez Matrix » 20 lip 2010 18:11

No cóż można powiedzieć w takiej sytuacji. Trzymaj się, a my trzymamy kciuki.
"Tak długo lice ziemi naszej zachowa w pełni urok i piękno, jak długo w chmurach nad Tatrami, krążyć będzie orzeł, nad wodami wznosić się będzie szafirowy zimorodek, nad łąką górską motyl apollo, a w lesie polskim królować będą żubry, łoś i niedźwiedź."
Władysław Szafer
Matrix

Postprzez rafals » 23 sie 2010 04:49

Witam, Wszystkich bardzo serdecznie.
Dzisiaj, przed dwoma godzinami wróciłem do domu po kilku tygodniowym pobycie w szpitalu w Bydgoszczy, byłem tam operowany i przechodziłem krótką rehabilitację.
Jak do tej pory nie wykryto u mnie żadnych przerzutów i lekarze twierdzą, że praktycznie jestem zdrowy :))))) słuchajcie od tygodnia chodzę w skowronkach, jestem chyba najszczęśliwszym facetem na ziemi \o/ wygląda na to, że wygrałem z chorobą \o/
Chciałem, Wam Wszystkim bardzo podziękować za okazaną mi pomoc i wsparcie jak psychiczne tak i finansowe, jestem Wam dozgonnie wdzięczny i nigdy nie zapomnę Wam tego, że mi pomogliście,
a teraz idę się wyspać w moim normalnym łóżku bo jestem trochę zmęczony po podróży :)
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję,
Rafał
Przewóz osób Bielsko http://www.bb8.pl
rafals

Postprzez jan » 23 sie 2010 20:37

dobrze słyszeć :)

wypoczywaj ile trzeba, i trzymam kciuki za szybki powrót do formy ^_^
"Nie proś, tylko zdobywaj. Postępuj tak a twe marzenia się spełnią"
jan

Postprzez kalafior_0 » 24 sie 2010 10:39

dobrze że już wszystko dobrze, wszystkiego najlepszego życzę
"I`m a liar and a thief"
kalafior_0

Postprzez rafals » 24 sie 2010 18:03

Nie zamierzam odpoczywać, przez to co mnie spotkało, doszedłem do jednego wniosku, że życie jest zbyt krótkie, aby marnować, je np. na leżenie w łóżku. Dzisiaj byłem w mojej pracy na rozmowie u Dyrektora, wszyscy bardzo się ucieszyli na mój widok :) (to było miłe) i od jutra powoli zaczynam normalnie pracować, może nie jestem w pełni sił, ale dyrektor mi obiecał, że jeżeli tylko będę się słabiej czuł to mam powiedzieć i odwiezie mnie osobiście do domu, albo rano zadzwonić że mnie nie będzie :)
Słuchajcie jestem strasznie szczęśliwy.... \o/
Przewóz osób Bielsko http://www.bb8.pl
rafals

Powrót do Pub