Witam, koleżanki i kolegów, oraz osoby które mnie nie znają bo dołączyły do portalu w okresie mojej nieobecności. Chcę Was wszystkich serdecznie przeprosić za moją nieobecność, która może jeszcze potrwać, niestety.
Kilka słów wyjaśnienia, otóż dowiedziałem się, że jestem chory, mam raka. Wierzcie mi, że taka informacja dla człowieka, który jest jedynym żywicielem rodziny jest jak wyrok. Leczenie jest piekielnie drogie, gdyż nasz wspaniały NFZ nie refunduje metod leczenie które dają człowiekowi szansę normalnego życia, a jedynie takie które wykańczają człowieka bardziej niż sama choroba....
Wracając do mojej nieobecności, na chwilę obecną borykam się z tak wieloma problemami (głównie finansowymi), że po prostu nie mam głowy nawet do pisania na forum czy portalu,
więc jeszcze raz Wszystkich przepraszam, głównie osoby które pisały do mnie wiadomości, czy też oczekiwały moich wypowiedzi na forum.
Proszę o wyrozumiałość i nie usuwanie mojego konta, mam nadzieję, że w końcu los się do mnie uśmiechnie i znowu zacznę normalnie żyć...
Prośba do Janka:
Janku jakbyś mógł zerknąć co się dzieje z moją skrzynką wiadomości na forum...po wejściu do niej widnieje napis, że nie mam uprawnień do wysyłania prywatnych, ani do odbierania.
Pozdrawiam Was serdecznie,
Rafał
wygląda na to, że wygrałem z chorobą