szami mówiła o osobach które znalazły rosiczki, no i między innymi znalazła je Asia i ja. Już ci mówiłem na shoucie że w fotorelacjach są relacje z poszukiwań torfowisk. między innymi moje i Asi
Jeśli to kogoś zainteresuje to można też spotkać rosiczki niedaleko miejscowości Koty na Śląsku. Są tam w pobliżu torfowiska i kumpel mi gadał, że przyuważył tam jakieś rosiczki. Jakby ktoś chciał poszukać na mapie to kod pocztowy <ciach>
Tylko mi nic tam nie wyrywać, mieszkam na tyle blisko że jak sie dowiem to nogi z d... powyrywać moge
Niedaleko mnie jest torfowisko są tam rosiczki tylko rotundifolie ktoś tu napisal iż ma torfowisko bez rosiczek może kup nasiona rotundifoli wysiaj na jesien i sie zestratyfikują na wiosne pomożesz naturze
Rośliny owadożerne i akwarystyka! (strona w budowie, możliwe błędy, zgłaszać na admin(małpa)terra-aqua.pl)
Takich informacji się nie ujawnia, bo ludzie bywają różni, jedni pójdą tylko pooglądać, drudzy wyrwać, a trzeci wyrwać i sprzedać. Takie informacje zachowaj dla siebie.