Sathis 2.0

Chcesz się pochwalić swoim terrarium? Zapytać o świetlówkę lub filtr do wody? Napisz tutaj!

Sathis 2.0

Postprzez Sathis » 21 sty 2008 01:55

Siemka
Troche dlubalam w moich roslinkach i wymyslilam pewna odmiane. Moj projekt jakis czas temu osiagnal swoje maximum (tzn koncepcja bo nie dalam rady doprowadzic go do konca jako ze w glowie zaczela sie ewolucja calosci :pijak: )

Tak to wygladalo jeszcze z tydzien temu :
Obrazek
pomijam doniczke ktora byla tam przypadkiem, fotka robiona na mocno szybko

Zaczela sie sesja i nie moge po nocach spac. I tak zrodzil sie pomysl wykopania slynnego w pewnych kregach "bajorka" XD

Spiesze sie podzielic zmianami, jakies dokladniejsze szczegoly jesli bedzie zapotrzebowanie ;)

No to zaczynamy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Foteczek co prawda nie ma za wiele ale mniej wiecej pojecie jakies daje jak dalece posunela sie ewolucja w mojej glowce :lol: Zaluje ze nie ma bajorka, ale jednak brakowalo mi troche miejsca dla roslin i tak to wszystko wyglada teraz.
Prosze o konstruktywne opinie na ten temat.

Pozdrawiam
Sathis
sathis.fotosik.pl
Sathis

Re: Sathis 2.0

Postprzez jan » 21 sty 2008 20:10

nono, wygląda całkiem fajnie, sądze, że jak już troche zarośnie to efekt będzie naprawde godny pozazdroszczenia. Tak trzymaj ! mam nadzieje że uda Ci się w końcu zrobić coś z bajorkiem i wrzucić tam np U. gibba czy coś podobnego :)
"Nie proś, tylko zdobywaj. Postępuj tak a twe marzenia się spełnią"
jan

Postprzez satariel » 22 sty 2008 01:12

mi sie ta cala kompozycja bardzo podoba :)
satariel

Postprzez Krzysiek1991 » 25 sty 2008 00:45

Powoli rosiczki zastąp bardziej terrorystycznymi roślinkami. Rozumiem, że narazie do akwarium wrzuciłeś wszystko co miałeś na parapecie. Podobnie wygląda moja sytuacja ;) Lecz powoli sobie dzbanków i pływaczy nawrzucam
Krzysiek1991

Postprzez Sathis » 25 sty 2008 11:49

LOL :) Po pierwsze jestem dziewczyna (co mozna zauwazyc dzieki temu, ze dodaje zenska koncowke do czasownika ;] )
Po drugie- te rosiczki tam sa jak najbardziej planowo. Nie zamierzam ich zamieniac, ani nie wrzucilam wszystkiego co mialam na parapecie ( :lol: - to ciezko by bylo :) )
W srodku znajduja sie co prawda 3 plywacze i analogiczna ilosc dzbankow ale to nie jest terrarium dzbankowe. Wilgotnosc i temperatura sa podwyzszone, co nie znaczy ze rosiczkom sie to nie podoba- wrecz przeciwnie. Takze te projekt jest wykonany z pelna premedytacja, zgodnie z planem. Nie jest to pierwszy moj projekt takze swiadomie dobieralam rosliny.
Mysle ze zrozumiano moje intencje :D
Sathis

Postprzez Krzysiek1991 » 25 sty 2008 20:24

Przepraszam za pomysłke.Zycze powodzenia ;)
Krzysiek1991

Powrót do Terraria i sprzęt