Spotkanie w Rzeszowie

Spotkanie w Rzeszowie

Postprzez Maleństwo » 12 wrz 2008 23:38

Spotkanie hodowców roślin owadożernych (oraz roślinożernych - z dedykacją dla Biedronki) odbędzie się w Rzeszowie pomiędzy 25 a 28 września. Konkretna data zależy od Was ;)

Osoby mieszkające w Rzeszowie proszę o znalezienie jakiegoś lokalu (pizzeria itp.), gdzie moglibyśmy się wszyscy spotkać. Najlepiej gdzieś blisko dworca PKP.

Osoby zainteresowane proszę o potwierdzenie udziału poniżej.
Wszystkich chętnych zapraszamy :)
Maleństwo
Korektorka

Re: Spotkanie w Rzeszowie

Postprzez Grzesieklu » 12 wrz 2008 23:47

Jeśli chodzi o mnie to chętnie przyjadę na spotkanie. Pasuje mi niedziela (28.09), ale jeśli reszta będzie się chciała spotkać wcześniej to się dostosuje.
Niech słońce świeci zawsze pionowo na Twoim kapeluszem, aby cała Twoja twarz pozostawała w cieniu...
Grzesieklu

Postprzez biedronkaoo7 » 14 wrz 2008 23:31

Przede wszystkim wielkie dzięki za dedykację :D
Oczywiście bardzo chętnie przyjdę na spotkanie. Osobiście uważam, że niedziela 28 to niezły termin, chociaż terzeba pamiętać, że w niedziele pizzerie są czynne od godziny 12:00 :). Mi termin jaknajbardziej pasuje, o ile nie będę wtedy musiała iśc do pracy. Każdy inny termin jak dla mnie też będzie w porządku, tylko muszę wcześniej wiedzieć kiedy to będzie :)
biedronkaoo7

Postprzez Jędruś » 15 wrz 2008 12:10

Oj a dlaczego te spotkania tak daleko? ;] Hmmm... cóż, będę musiał sobie kolejne odpuścić :/
Ps. Normalnie muszę to napisać, ale Maleństwo, masz świetne zdjęcie na profilu :D ;]
Jędruś

Postprzez Maleństwo » 24 wrz 2008 12:19

Ostateczna data spotkania została ustalona na 28 września 2008. Godzina 11:00 na dworcu PKP. Wciąż zapraszamy :)
Maleństwo
Korektorka

Powrót do Wystawy, spotkania