Sprzedam bądź wymienię - różne różności

Rośliny, nasiona, gemmy, akwaria, filtry, podłoża, książki i tym podobne akcesoria :)

Moderator: 1w0na

Regulamin działu
1. Oferty po miesiącu od braku odpowiedzi będą zamykane i usuwane.
2. Im dokładniej opiszesz roślinę tym większa szansa na sprzedaż/wymianę!
3. W temacie podajemy czego dotyczy oferta.
4. Posty w tym dziale nie zwiększają licznika postów.
5. Nie zezwala się na dodawanie ofert typu przyjmę.
6. Oferowane przedmioty muszą być związane ze światem owadożerów.(a więc na przykład gemmy,nasiona,przetrwalniki,książki tematyczne i oczywiście rośliny)

Sprzedam bądź wymienię - różne różności

Postprzez Gringo » 02 lis 2009 18:02

Witam
Mam następujące rzeczy na sprzedaż bądź wymianę:

1. Nepenthes x 'Ventrata' - niedawno ukorzeniona sadzonka, zaczyna wypuszczać pierwsze dzbanki - 20 zł
2. Utricularia longifolia - odcięte kawałki korzeni i liści, do samodzielnego ukorzenienia - 10 zł
3. Nasiona N. albomarginata 'Penang' - ok. 100 nasion prosto z Malezji, otrzymałem je we wrześniu. Dlatego, że nie są pierwszej świeżości, promocyjna cena - 20 zł - SPRZEDANE
4. Nasiona Drosera intermedia (ok. 20 nasion), z października - 5 zł.

Co do wymiany - interesują mnie dzbaneczniki (zarówno górskie, jak i nizinne), heliamfory oraz tropikalne rosiczki (oprócz capensisa i spathulaty :D).
Jeśli ktoś zdecyduje się kupić cały zestaw, nasiona D. intermedia dostanie w prezencie (całość kosztować będzie 50 zł).
Kto pierwszy, ten lepszy.

Pozdrawiam
Gringo
Are you sad? Are you depressed? Do you feel, that nobody loves you? If so, we can help:
SMITH & WESSON HANDGUNS
Gringo

Powrót do Sprzedam