Witam, w mojej ofercie posiadam na sprzedaż TORF SPHAGNUM prosto od cenionej firmy HOLLAS !!!
Torf jest od firmy Hollas bardzo dobrej jakości, najbardziej ceniony ze wszystkich torfów oczywiście jest to torf kwaśny powstały z wysokiego mchu Sphagnum o PH 3,5 bez zanieczyszczeń, dodatków, chemii, nawozów, idealnie nadający się do podłoża pod owadożerne rośliny ceniony na tym jak i innych forach przez większość hodowców roślin.
Torf kupuje bezpośrednio od producenta, dlatego mam wybór najświeższego torfu tuż przed pakowaniem, torf kupuję bez opakowania, sam dokładnie sprawdzam i wybieram najlepszy aktualnie jaki jest dostępny, dlatego dzięki współpracy z firmą sam dokonuję wyboru najlepszego i między innym sam go stosuje do swoich roślin dlatego masz pewność, że otrzymasz torf świeży, pozbawiony zanieczyszczeń, nieużywany i wybrany przeze mnie z kilku set ton!!! Gwarantuję najlepszą jakość torfu jaki zapewnia firma HOLLAS!!!
CENA 1,99 zł za 1L objętościowy
Pod tym linkiem można zobaczyć jak wygląda część uprawianej mojej kolekcji roślin na tym torfie jak i sam torf.
http://www.aukcjoner.pl/gallery/004197177,1-torfy.html
W sprawie zakupu proszę o kontakt mailowy. POZDRAWIAM
Koszt wysyłki pocztą polską
Paczką pocztową:
ilość od 5l do 15l --- 13,50 zł EKONOMICZNĄ
ilość od 5l do 15l --- 15 zł PRIORYTETOWĄ
ilość od 16l do 30l --- 19 zł EKONOMICZNĄ
ilość od 16l do 30l --- 22 zł PRIORYTETOWĄ
Minimalna ilość jaką można zakupić to już tylko PIĘĆ LITRÓW, a to z powodu małego zainteresowania mniejszymi ilością od razu do zakupu, a także z powodu aktualnie wykonywanej pracy, nie sprzedaję mniejszych ilości, ani "połówek" czyli po pół litra torfu, zakup możliwy tylko całymi litrami PROSZĘ O TYM PAMIĘTAĆ!!!
Wysyłka:
Torf pakuję staranie tak by podczas wysyłki się nie przemieszczał w pudełku i by się nie rozsypywał, pudełka użyte do pakowania pochodzą od innych produktów i są kartonowe, pudełka są wolne od zanieczyszczeń mogących wpłynąć na zmianę fizyko-chemiczną sprzedawanego torfu (u mnie nie dostaniesz torfu luzem w pudełku po tłustej pizzy!!!)
Koszt wysyłki ponosi kupujący, koszt wysyłki jest obliczony wobec obowiązującego cennika usług świadczonych przez pocztę polską na dzień dzisiejszy, w sprawie większych ilości nie objętych w cenniku koszty będą ustalane indywidualnie.