Witam
chciałbym się dowiedzieć, gdzie najlepiej kupić muchołówkę na internecie z jakich stron nie wliczając w to allegro.
Chodzi o to, aby była dobrze zabezpieczona przy transporcie.
pozdrawiam
PawelK napisał(a):Ja właśnie wczoraj zakupiłem Muchołówkę Akai Ryu u Alberciarza. W komentarzach forumowicze napisali, ze było wszystko ok. Jak będzie to się przekonam jak przyjdzie. No i ceny całkiem ok.

tnt112 napisał(a):PawelK napisał(a):Ja właśnie wczoraj zakupiłem Muchołówkę Akai Ryu u Alberciarza. W komentarzach forumowicze napisali, ze było wszystko ok. Jak będzie to się przekonam jak przyjdzie. No i ceny całkiem ok.
U tego użytkownika naprawdę opłaca się kupować

zbyrek2 napisał(a):[Zgadzam się z przedmówcą, od Alberciarza warto kupować bo dba o rośliny. Już raz od niego rośliny brałem, a przez to, że byłem bardzo zadowolony kupiłem znowu parę okazów.
szamanka napisał(a):Wiekszość z polskich sklepow wystawia się na allegro, jesli zalezy ci na dobrym pakowaniu odradzam PlantaEurope, czy przez allegro czy przez sklep.
.
maklerw napisał(a):A ja zaproponuje : BP
http://plantaebohemica.com/pl/index_pl.html#zacatek
Dobre ceny i spory wybór klonów. Niestety ale co do alberciarza mam mieszane wrazenia bo wiekszość z tego co sprzedaje okazuje sie mieszancami ... ma tanio ale nie ma orginalnych klonów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości