Witam! Chciałbym zamówić kilka roślin z plantaeurope, jednak z tego co zauważyłem na forum owy sklep nie cieszy się zbytnio powodzeniem ...A jest to sklep, który mi akurat odpowiada, ponieważ mam możliwość odebrania rośliny osobiście. Głównie myślałem o d. paradoxa, madagascariensis i filiformis. To jak? zamówić od kogoś innego czy jednak z tej strony?
Zgadzam się z hddk'iem. Większość osób narzeka na stan roślin po podróży więc jeżeli mieszkasz w okolicy i masz możliwość odebrania roślin osobiście (a nawet wyboru z pośród innych) to ja bym się nie zastanawiał. A jeżeli nawet coś by Ci nie pasowało to zawsze możesz zrezygnować.
Sam wczoraj dostałem roślinki z tego sklepu są to moje pierwsze owadożery w stanie raczej dobrym na razie nie mam porównania więc nie mogę powiedzieć czy w najlepszym.Przesyłka dotarła błyskawicznie(na drugi dzień) a sposób pakowania mają trochę dziwny pierwszy raz coś takiego widziałem na doniczki nakładają z góry plastikowy kubek i to obklejają taśmą klejącą, tak więc odbiór polecam osobisty żeby widzieć stan roślin chociaż miejsce odbioru jest trochę dziwne jak dla "największego importera roślin owadożernych w Polsce" bo nie jest to żaden sklep tylko zwykły dom nawet nie oznakowany, że tam znajduje się ta firma.
Paczki od nich są najczęściej nadawane jako "wartościowe", więc mają absolutne pierwszeństwo i poczta na nie stara się chuchać Kubek na doniczce to nic dziwnego, standardowe pakowanie. Gorzej z często niezabezpieczonym podłożem.
A pisać o sobie mogą różne rzeczy. Tak samo jak ładnie brzmi LTD w nazwie i "Oddział w Polsce" Zresztą "największy" nie znaczy, że duży. Po prostu największy z działających
Ja też jestem największym importerem roślin owadożernych w Polsce. Ba... nawet w Europie... , ba... na świecie a nawet w całym kosmosie... Reklama dźwignią handlu - nie znacie takiego hasła?
Ja też jestem największym importerem 2 m wzrostu :P
Kogo ramiona silne, niech tak czyni, i gdy racja jego, niech mu ręka nie zadrży, przeto po dokonaniu zemsty chwalebnej położy się aby wypocząć w poczuciu obowiązku dobrze spełnionego www.jkwiatek.pl www.mucholowki.pl