Zestaw do przesadzania roślin owadożernych

Forum dotyczące wszystkich roślin owadożernych. Jeśli twój temat dotyczy większej ilości grup roślin niż jedna, to tu jest na niego miejsce!

Zestaw do przesadzania roślin owadożernych

Postprzez Vening-Golden » 18 paź 2010 15:53

Witajcie przed chwilą został wystawiony na allegro Zestaw do przesadzania roślin owadożernych pod tym linkiem: http://allegro.pl/show_item.php?item=1280062346
I mam takie pytanie do was wprawionych w boju przesadzania owadożernych roślin co o tym zestawie myślicie?
Cały czas na sprzedaż mam świeży torf od firmy Hollas, bardzo dobrej jakości, najbardziej ceniony ze wszystkich torfów oczywiście jest to torf kwaśny powstały z wysokiego mchu Sphagnum o PH 3,5 bez zanieczyszczeń, dodatków, chemii, nawozów, idealnie nadający się do podłoża pod owadożerne rośliny ceniony na tym jak i innych forach przez większość hodowców roślin, mam dostęp do większych ilości torfu wprost od producenta, pisać na priv, słać maile naprawdę polecam!!!
Vening-Golden

Re: Zestaw do przesadzania roślin owadożernych

Postprzez evulFarmer » 18 paź 2010 15:59

z calym szacunkiem dla w-n... ale to strata twoich pieniedzy :P
Obrazek
The way how the world should look like for me =)
evulFarmer

Postprzez Vening-Golden » 18 paź 2010 16:05

Z całym szacunkiem ale nie mam zamiaru tego zestawu kupować jestem ciekaw tylko opinii na ten temat, poza tym jestem ciekaw jak wielką popularność może odnieść taki zestaw ^_^ , z czystego punktu marketingowego ta firma ma coraz ciekawsze pomysły :) szkoda tylko, że te pomysły są tak porozrzucane w czasie wystawiania, przez co wiele pomysłów umarło widać śmiercią naturalną ale to już inny temat...
Cały czas na sprzedaż mam świeży torf od firmy Hollas, bardzo dobrej jakości, najbardziej ceniony ze wszystkich torfów oczywiście jest to torf kwaśny powstały z wysokiego mchu Sphagnum o PH 3,5 bez zanieczyszczeń, dodatków, chemii, nawozów, idealnie nadający się do podłoża pod owadożerne rośliny ceniony na tym jak i innych forach przez większość hodowców roślin, mam dostęp do większych ilości torfu wprost od producenta, pisać na priv, słać maile naprawdę polecam!!!
Vening-Golden

Postprzez hddk » 18 paź 2010 16:10

Sprzedawanie takiego czegoś jako "Zestaw" i w dodatku "Hit" to już lekkie nieporozumienie. Ogólnie też nie widzę zastosowania dla takiego wynalazku, a już tym bardziej do przesadzania muchołówek, co sugeruje fotka.
hddk

Postprzez szamanka » 18 paź 2010 18:42

Doniczka produkcyjna - ze 20 groszy w hurcie
Podstawka tez jakos tyle
Torf - 2-3 groszy za taką ilość w przeliczeniu na 80l wory jak nie mniej
Kubek - ze 2 zł za kilkadziesiat sztuk max w markecie

Czyli jak sprzedać towar warty niecała złotówke może za sześć ]:->
Proszę nie pisac do mnie na pw i gg pytań czy mam na sprzedaż rośliny, będę miała i będę chciała sprzedać to wystawię na forum.
szamanka
Administratorka

Postprzez ArturP » 18 paź 2010 21:45

Przecież i tak nikt tego nie kupi. :)

Ale ludzie z Wild nature dobry numer wykręcili tą aukcją.
ArturP

Postprzez 1w0na » 18 paź 2010 21:53

ArturP napisał(a):Przecież i tak nikt tego nie kupi. :)

Nie można z góry ustalać że nikt tego nie kupi. Zawsze ktoś się znajdzie. ;]
Obrazek
Psy do adopcji || Strony Adopcyjne Psów Rasowych || Bazarki
"Czasami trzeba jako dobro oceniać mniejsze zło." - Niccolo Machiavelli

- Moje aukcje na allegro
1w0na

Postprzez Vening-Golden » 25 paź 2010 17:37

Odświeżam, bo teraz niższa cena i w dodatku pierwszy klient ;P
Vening-Golden

Postprzez fly guy » 27 paź 2010 13:58

"Ale głupi Ci Rzymianie."
fly guy

Powrót do Ogólnie